Real Pool

Termékek

Termékeink hálózati környezetben, MS Windows operációs rendszerek alatt futó, több felhasználós szoftverek. Szabványos SQL-felülettel rendelkező adatbázis-kezelőket használunk, ajánljuk a MS SQL Server, az Oracle vagy az MS Access használatát. Programjaink skálázhatók, azaz a kisebb cégek és nagyobb cégcsoportok igényeit egyaránt kiszolgálják.


IKVA (Integrált Karbantartási és Villamos Adatbázis)
A rendszer legfőbb célja az, hogy a villamos üzemek teljes üzemvitelét összefogja, és integrált megoldást nyújtson a villanymotorokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok, a karbantartás valamint az ügyeleti rendszer területén jelentkező dokumentációs igények egységes kezelésére. Segítségével jelentősen csökkenthető az adminisztrációs munka, és javítható az adminisztráció minősége és pontossága.
(részletesen)


INGA (Integrált Gépészeti Adatbázis)
Az INGA rendszer a papírgyáraknál használt különböző típusú hengerek nyilvántartását végzi el. A program támogatja a gépészeti pozíciók nyilvántartását is: a hengerek és a pozíciók összerendelésével egy gépészeti henger-életutat nyerhetünk ki, amely segítséget nyújthat későbbi szakmai döntések meghozatalában.


Heuréka
A Heuréka rendszer alapvető feladata, hogy a munkaerő-közvetítéssel, ill. munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek és iskolaszövetkezetek munkáját megkönnyítse. Tartalmaz egy teljes humánerőforrás-nyilvántartást, amely segítségével a jelöltek, munkavállalók adatait lehető legrészletesebb formában tárolhatjuk. A cégek, pozíciók rögzítésénel megadhatók a jelentkezőtől elvárt képességek, amelyek alapján a program automatikusan megkeresi az elvárásokat teljesítő jelölteket.
Az iskolaszövetkezetek számára támogatást nyújt a kifizetési listák generálásához.
(részletesen)


QualiStat
A QualiStat rendszer célja, hogy segítséget nyújtson "Az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének védelmével összefüggő követelményekről szóló 345/2004. (XII. 22.) kormányrendelet"-ben foglalt, a számlázási és mérési rendszer minőségét mérő követelmények teljesítéséhez.


Hangosszámla
A megoldás a hangosszámla szolgáltatás alapján képező adatbázis feltöltését végzi a számlázási rendszerből kapott adatok alapján.